Bus Clàssic BCN

Raŀli Internacional d'Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui

El producte

Detalls i descripció

Cartell
Rètol de sortida
Carpeta 1
Carpeta 2
Portada del tríptic
Tríptics darrere i davant
Solapa del tríptic
Tríptic
Placa a l'autobús

El Raŀli Internacional d'Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui és un esdeveniment anual celebrat durant un cap de setmana de finals de maig o principis de juny. S'exposen diversos autobusos d'èpoques diferents i posteriorment surten a la carretera passant per diferents poblacions. L'any 2019 es va celebrar la desena edició i els organitzadors de l'esdeveniment van decidir crear una identitat especial per commemorar la fita.

Per a dur això a terme es va crear un equip multidisciplinar format per Manoli Martínez, Juanjo Rubio, Javi Montes, Mònica Girona, Ot Triviño, Joan Cols, Raul Lopez, Raul Romero, Sigfrid i jo.

Em vaig encarregar de dissenyar la nova identitat visual de l'esdeveniment i per això vaig establir un seguit de directrius: que el logotip proporcioni una referència visual de temps passats (principalment dels anys 70 i 80) i que a la vegada tingui una imatge fresca, divertida i dinàmica.

Així doncs, considerades aquestes indicacions se li va anar donant forma al logo, on el seu element principal és un autobús veloç cap a la seva destinació, flanquejat pel nom que identifica l'esdeveniment i els seus punts d'origen i final, utilitzant tipografies que recordin aquells temps.

Pel cartell, en Sigfrid va fer una fantàstica iŀlustració dels autobusos més emblemàtics del Rally sortint de la Plaça Espanya, amb sengles monuments i edificis propis de la zona. Va estar exposat en diversos llocs de Barcelona, especialment en suports publicitaris del metro, autobusos urbans i interurbans, en revistes especialitzades i diaris.